| |

КОМАНДАНТ ВЕНТИЛИ ЈА „ИСКАРА“ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА БИТОЛА ПЕТРОВСКА ЗА ЃУБРЕТО НА ПЕЛИСТЕР

Министерот за животна средина Садула Дураку и градоначалничката на Битола Наташа Петровска пред евроамбасадорот Жбогар се „спречкаа“ за тоа кој треба да го исчисти ѓубрето на Пелистер.Слични Објави