ЛУДО СТЕНД АП ШОУ НА ДРАГАН МАРИНКОВИЌ -МАЦА!

Шоу со величенствениот босански хумор од прва, трета и од рикверц!

Легендата маца ќе ве избања во солзи од смеење, ќе бидете со болки во стомакот и препоните што нема да можете да си одите од салата!

Забава која ќе ве извади од реалноста и ќе ве однесе во фантастичниот свет на стариот добар балкански хумор на кој израснале генерации!

Маца е маестрален, тој е позитивен лудак кој не застанува, тој е хумористичен булдожер кој ги урива сите бариери, кој ги смее нагонски и природно своите обожаватели.

Кој го гледал маца му се враќа на маца. кој не го пробал, незнае што пропушта.

Стенд ап шоуто ќе биде во Дом на АРМ, 20 часот на 16 ноември. Влезниците чинат 350 денари и ќе можете да ги купите
на Купи за карти за се.