МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ПОРАЧА: ДОВОЛНО Е СО ДЕЛЕЊЕ ПАМЕТ, КРИМИНАЛОТ ДА СЕ ИСЧИСТИ ДО КОРЕН

//

„Афера “Рекет”, интензивна истрага и експедитивна разрешница!
Доволно е со делење на совети и памет, што треба да се направи, ги држите позициите, имате одговорност, работете и исчистете го криминалот во корен без исклучок или повлечете се и оставете простор на професионалците да сработат.

Оваа анатема дека “сите сме исти” мора да се демантира пред граѓаните со дела и доказ, бидејќи сме многу различни.
Целава сторија им остави простор на злосторниците да се трансформираат во жртви и борци против криминалот, едноставно одговорност мора да има за сите“- напиша на својот facebook профил градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.

Претходна статија

МИГРАНТ ОСУДЕН ЗА НАПАД СО НОЖ ОТКАКО НОВИНАР ГО ПРОКИУМЧАРИЛ ВО ШВЕДСКА

Следна статија

РЕВОЛУЦИОНЕРНО ДОСТИГНУВАЊЕ НА ШВАЈЦАРСКИТЕ НАУЧНИЦИ: КЛЕТКИТЕ НА АГРЕСИВЕН РАК НА ДОЈКА ГИ ПРЕТВОРИЛЕ ВО САЛО

Најново од Вести