МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ПИЈАНОТО ВО КИЦ

Во КИЦ – Салон 19.19, во сабота со почеток во 12 часот ќе се одбележи Меѓународниот ден на пијаното.

loading...

На програмата ќе има промоција на циклус пиеси за пијано, а ќе се одржи и пијано-концерт „Звуците на класиката“.loading...