МИЦКОСКИ ОД БИТОЛА: СЕ СООЧИВМЕ СО НАЈГОЛЕМОТО ПРЕДАВСТВО КОН МАКЕДОНИЈА

//

Се соочуваме со најголемото предателство и капитулација, а тоа е договорот со Грција за промена на името на Република Македонија. Македонија е нашето име. Нашето име е големо, бидејќи сме горди Македонци. Македонија е нашата љубов, нашиот завет, нашата татковина, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски, во своето обраќање кон учесниците во протестот во Битола.Претходна статија

ПРОТЕСТЕН МАРШ НА ВМРО-ДПМНЕ ПОРАДИ ДОГОВОРОТ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО (ВО ЖИВО ОД БИТОЛА)

Следна статија

МИЦКОСКИ ПОВТОРНО ИЗЈАВИ ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ НЕМА ДА ПОДДРЖИ ПРОМЕНА НА УСТАВОТ СО ЦЕЛ ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ

Најново од Вести