МИЦКОСКИ: ПРИОРИТЕТ ИМААТ НЕКОЛКУМИНА ДЕЧИЊА НА СЛУГИТЕ НА СДСМ НАМЕСТО ДОКТОРИТЕ

/

„Замислете приоритет имаат тие неколкумина дечиња на слугите во судството и обвинителството на СДСМ на сметка на сите оние медицински лица, сите оние доктори коишто се во првата борбена линија и се справуваат со оваа пандемија голораки. Навистина не можам ниту како човек, ниту како политичар да кажам освен тоа дека ми се гади од ваквиот начин на злоупотреба на чувствата на луѓето и она со коешто денеска се соочуваат македонските граѓани, македонската нација, останатите граѓани кои што живеат во Македонија. И навистина апелирам сето ова коешто се случува во најскоро време да престане да се случува бидејќи тоа ниту носи добро во справувањето со пандемијата, ниту носи добро за граѓаните на нашата држава“, изјави Христијан Мицкоски претседател на ВМРО-ДПМНЕ, на денешната прес-конференција во седиштето на партијата

Претходна статија

СЕ ЈАВИ ГАЗДАТА НА ТЕРЕТАНАТА ВО КОЈА ШТО ВЕЖБА МИЦКОСКИ: МИЦКОСКИ НЕ ВЕЖБАШЕ ДОЈДЕ САМО ДА СИ ЈА ЗЕМЕ ОПРЕМАТА

Следна статија

СВЕДОШТВО НА АЊА ВЕТЕРОВА ЗА ВРАЌАЊЕТО ДОМА: СЕ МОЛЕВМЕ АВТОБУСОТ ДА ЗАСТАНЕ НА БЕНЗИНСКА ЗА ДА ОТИДЕМЕ ВО ТОАЛЕТ

Најново од Вести