МИЦКОВСКИ: ЗАЕВ ПАЗАРЏИСКИ БЛЕФИРА СО ИМПИЧМЕНТОТ НА ИВАНОВ

//

Председателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски го оправдува отказот на председателот Иванов да го потпише Договорот со Грција за името. Според него е логично Иванов да не го потпишува договорот бидејќи истиот е противуставен и така би бил соучесник на оние 69 луѓе кои вчера го ратификувале. Мицковски изјави дека Заев пазарџиски блефирал со заканата за импичментот за Иванов, бидејќи претседателот е должен да го заштити Уставот.Претходна статија

МИЦКОВСКИ: ТИЕ ШТО ГО ПОТПИШАА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА ТРЕБА ДА СЕ ИДЕНТИФИКУВААТ СО КОТЕ ОД РУЉА

Следна статија

МИЦКОВСКИ: НЕМА ДА ПРИЗНАЕМЕ РЕФЕРЕНДУМ ШТО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН

Најново од Вести