МИЛЕНКО ИСПАДНА ВО ДЕЛИРИУМ ОД ВЕСТА ДЕКА „ПЦОВИСАЛ“ БОЖИДАР ДИМИТРОВ

//

Најпознатиот новинар меѓу козарите и најпознатиот козар меѓу новинарите Миленко Неделковски испадна во делириум од веста за смртта на познатиот бугарски историчар Божидар Димитров и се обиде да биде духовит на својата официјална facebook страна. Нормално, неуспешно, ама за нормалниот свет.Претходна статија

АВСТРИСКИТЕ ПРИОРИТЕТИ ПРЕТСТАВЕНИ ПРЕД КОМИСИЈАТА ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ГО ИЗРАЗУВА СВОЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО ОД НАЧИНОТ НА КОЈ ШТО СЕ ЗАКАЖА ДЕНЕШНАТА СЕДНИЦА ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРАТЕНИЧКИ ПРАШАЊА

Најново од Вести