| |

МИЛОШОСКИ ОБЈАВИ ДЕТАЛИ ЗА НОВИОТ СЛУЧАЈ PEKEТ И ГО ЗАПРАША ЗАЕВ СЛЕДНОВО

Милошоски објави детали за новиот случај Pekeт и го запраша Заев следново:

Pekет2: Поднесена kpивична пријава против директорот на ФЗОМ Дончев и министерот за здравство Венко Филипче. Имало ли изнуда на паpи, месечни транши и пат до Струмица “кај Благајникот со брада”? Дали и колку @Zoran_Zaev бил во тек со уценувањето на сопственикот од МК и инвеститорот од Шведска, дали го пријавил Pekет2 кај обвинителkата и зошто не?! – Напиша Антонио Милошоски на својата фејсбук страница.

Слични Објави