| |

НАНЧЕ КОН НЕГОВИТЕ КОНКУРЕНТИ: ЗА КАКВИ ПРОЕКТИ, ЗА КАКВИ БАКРАЧИ ЗБОРУВАТЕ-ПОТРЕБНИ СЕ ВИЗИИ И РАБОТА

„За кои визии, за кои проекти се зборува? Во епицентарот на Охрид, на пристаниште, место број еден, кое боде очи, кај што секој турист застанува, дозволувате ова „чудо“ да се гледа?!“, прашува Михаил Трендафилов-Нанче, во своето ново промотивно видео за предизборната кампања во Охрид.Слични Објави