| |

НЕОФИЦИЈАЛНО: ДВА НОВИ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД КОВИД-19 ВО ЗЕМЈАТА

Алсат неофицијално дознава дека како резултат на вирусот „Ковид-19“ во последните 24 часа во земјава се регистрирани уште два смртни случаја.

Со тоа вкупниот број на починати од коронавирусот до денес се искачи на 9.Слични Објави