|

Несреќа на патот Богданци – Гевгелија, сообраќајот во прекин во двата правци

Од 19:45 часот сообраќајот на регионалниот пат Богданци – Гевгелија е во прекин во двата правци, поради сообраќајна несреќа, извести АМСМ.

Сообраќајот се пренасочува преку село Богородица.Слични Објави