НОВ ПАРК ВО АЕРОДРОМ

Нова зелена површина се гради на булеварот Трета македонска бригада спроти Американ колеџ.

Паркот ќе биде хортикултурно уреден со дрвја, патеки и нова урбана опрема.

„Набргу општината ќе биде збогатена со нови паркови на повеќе локации. Наш приоритет е подигнување што поголем број зелени површини“, велат од Општина Аеродром.