| |

О. СПАСОВСКИ: АКО НЕКОЈ ВЕ СЛИКА ИЛИ ГО ДОВИКУВА ВАШЕТО ИМЕ ПРИЈАВЕТЕ НА 192

„Доколку забележите дека некој ве снима, го извикува на глас вашето име и презиме, или на било кој начин го попречува вашето право да гласате, веднаш пријавате на 192 или на полицискиот службеник во близина на вашето гласачко место. Доколку вашата фотографија се појави на социјалните мрежи, пријавете на [email protected]“, објави на својата facebook страна министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Слични Објави