| |

ОД СРЕДА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД 16 ДО 05 ЧАСОТ, ВО ВИКЕНДИТЕ ОГРАНИЧУВАЊЕ 24 ЧАСА

Полицискиот час од среда ќе почнува во 16 часот, а ќе завршува во 5 часот следниот ден на територијата низ цела Македонија, јавува ТВ21.

Во викендите полицискиот час ќе биде активен 24 часа, односно од петок од 16 часот, до понеделник до 05 часот наутро.

Ова е одлуката на Владата по седницата одржана денеска.Слични Објави