|

Огромни гужви на граничните премини, и кај Дорјан се чека повеќе од еден час за влез во Грција

Огромни гужви има утрово на граничните премини.

На „Бородица“ за влез во Грција сите ленти се полни, а утрово беа забележани километарски колони возила.

Состојбата е слична и на граничниот премин Дојран, каде граѓани за „Макфакс“ сведочат дека на излез од Македонија околу 8 часот се чекало и повеќе од еден час.

Гужви за влез во земјата има и на ГП „Табановце“, каде времето на чекање е околу 45 минути.

Се препорачува внимателно возење.Слични Објави