ОХРИД КОНЕЧНО ПОНУДИ НЕШТО ШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДБИЕ

/

Ниту бистрите води на едно од настарите езера во светот, ниту одличната храна, ниту субвенциите за странски туристи не можат да ѝ се фатат на мало прсте на оваа генијална туристичка понуда за летување во Охрид. Погледнете:

Се надеваме, не – се молиме да е намерно!

Претходна статија

ПЕТТЕ НАЈДОБРИ АВТОМОБИЛИ НА ПАЗАРОТ ВО 2018

Следна статија

ДАЛИ ИМАВТЕ ЛОШ ДЕН? МОТИВИРАЧКИ ЦИТАТИ ЗА ПОУБАВ ДЕН

Најново од Магазин