|

Општина Центар со препорака до јавните и угостителските објекти да ја приспособат музиката во согласност со трагичната смрт на Вања

Општина Центар по повод немилиот настан и трагичната смрт на Вања Ѓорчевска, ученичка во деветто одделение во ООУ „Јохан Хајнрих-Песталоци“, дава препорака до сите јавни и угостителски објекти на територијата на општината во следните два дена да ја приспособат музиката во согласност со жалниот настан.

Општина Центар и градоначалникот Горан Герасимовски изразуваат сочувство за трагичниот настан во кој животот го загубија 14-годишната ученичка Вања и 74-годишниот велешанец Панче Жежовски.

Слични Објави