| |

Орбан: Бегалците се муслимански освојувачи

Според Орбан, приливот на муслиманско население ќе доведе до појава на “паралелни општества” во државата.   “Ние не ги сметаме овие луѓе за муслимански бегалци. НИе ги сметаме ги за муслимански напаѓачи  освојувачи”, рече Орбан пред изданието Welt. Тој, исто така, ги повика водачите на водечките европски земји да ја почитуваат Унгарија… (Прочитајте го целиот напис овде)Слични Објави