ОСУМНАЕСЕТГОДИШНА ДЕВОЈКА НАПАДНАТА ОД СВОЈОТ ДЕЧКО

Осумнаесетгодишната тетовка Џ. М, вчера пријавила противправно лишување од слобода кое на 9-ти овој месец околу 23 часот го извршил 24-годишниот тетовец Б. Ш. Тетовецот Б. Ш, според пријавеното, со влечење ја внесол во една од просториите на вториот кат од неговата куќа и психички и физички ја малтретирал, наводно поради нивната прекината љубовна врска.