П. КОЛЕВ: БИТОЛА Е СЛЕДНИОТ ГРАД ВО КОЈ ГДУ ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА ЛОКАЛНА СТРУКТУРА

Претседателот на партијата Граѓанско Демократска Унија-ГДУ, Петар Колев преку промотивно видео објавено на неговата facebook страна го најави следниот чекор на неговата партија.

Граѓанско Демократската Унија во сабота 21 септември ова година ќе го промовира својот 5-ти поред локален клуб во градот на конзулите Битола.

На промоцијата ќе бидат претставени и раководните лица на локалната структура на партијата.