Д.МИТРЕВ (ГДУ): ЌЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОСМАНИ ДАЛИ ДРЖАВНОТО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ ВО ТЕТОВО

//

Членот на Управувачкиот комитет на Граѓанско Демократска Унија Добре Митрев преку својот facebook профил го постави прашањето: „Дали Бујар Османи ке оди на државен празник до Тетово, Гостивар Кичево и останатите места да види дали е истакнато македонското знаме, како што денес одеше да гледа до каде е поставувањето на двојазичните табли? Ниту сме ниту ке бидеме држава“.

Претходна статија

П. КОЛЕВ: БИТОЛА Е СЛЕДНИОТ ГРАД ВО КОЈ ГДУ ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА ЛОКАЛНА СТРУКТУРА

Следна статија

ПОЧИНА ПРОФЕСОРОТ ТОМЕ ГРУЕВСКИ

Најново од Вести