| |

ПАЧЕМСКИ: НЕ ПОДЕЛИЈА НА ЦРНИ-БЕЛИ, ВМРО – СДСМ, ВАШИ -НАШИ, БОГАТИ-СИРОМАСИ, ДУРИ И ВАКЦИНИРАНИ И НЕВАКЦИРНИРАНИ!

„Ниту една нација во светот не била предмет на толку поделби како што има денес во Македонија, не поделија на црни-бели, ВМРО – СДСМ, ваши -наши, богати-сиромаси, дури и вакцинирани и невакцирнирани. И сето тоа е за полесно да не осиромашат, духовно, морално и финансиски.

А притоа слушаме зборови од политичарите од типот на, „прав пат“, „правда“, „мир“…

За каков мир станува збор, не само што немаме мир, туку сме во војна и тоа со најопасниот непријател до сега виден“, изјави претседателот на локалниот клуб ГДУ-Штип, Борче Пачемски.

Слични Објави