„ПАДНАА“ ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК

Истакнато Магазин

Корисниците ширум светот од утрово не можат да користат Инстаграм, Фејсбук и Фејсбук месинџер. Фејсбук месинџер, апликацијата за испраќање пораки во поголемиот дел од светот траеше само околу половина час. Дефектот не е секаде отстранет. Социјалната мрежа не работеше и во Македонија.