ПАРИЗ ВО 2 МИНУТНО ВИДЕО КАКОВ ШТО НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛЕ ДО СЕГА

//

Дали сакате да го видите Париз без да се фокусирате на Ајфеловата кула, Триумфалната порта и сите останати познати знаменитости и туристички атракции?

Погледнете го градот преку погледот на сонувачкиот набудувач, а
не на туристот:

Претходна статија

МИЦКОСКИ: ЗАЕВ Е ОЧАЈНИК КОЈ САКА ДА ИЗБЕГА ОД ПРАВДАТА

Следна статија

(ГАЛЕРИЈА) ЕДНИ ПОИНАКВИ УЧИЛИШНИ БИБЛИОТЕКИ

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите