ПАСТОР ФИЛИП ИВАНОВ НАГРАДЕН ОД ОПШТИНА ВЕЛЕС ЗА НАЈУСПЕШЕН ГРАЃАНИН-ФИЛАНТРОП ЗА 2020 Г.

Нашиот пријател пастор Филип Иванов од Евангелска црква-Велес ја доби наградата за најуспешен граѓанин-филантроп за 2020 г. во општина Велес.

loading...

Пастор Филип заедно со своите соработници и верниците од Евангелската црква Велес се познати по своите донаторски акции во кои им помагаат на ранливите категории граѓани.loading...

Честитки од тимот на „Трибуна“ за заслужената награда пасторе!