| |

ПЕТАР КОЛЕВ (ГДУ): ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ИЗЛЕЗ ОД ПОЛИТИЧКАТА КРИЗА

Лидерот на Граѓанско демократската унија-ГДУ, Петар Колев во емисијата „24 анализа“ на ТВ 24 го претстави предлогот за решение на политичката криза на неговата партија.

Слични Објави