ПОЧИНА ДРАГАН ВУЧИЌ

//

Утрово почина водителот Драган Вучиќ. Причините за смртта се уште се непознати, а за „Убавина и здравје“ веста ја потврдил неговиот син, Мартин Вучиќ.

Драган е роден во Скопје1955. Зад себе остави бројни поп-хитови како што се Свирете ја Зајди зајди, Анѓели ме носат и Кажи ѕвездо.

Претходна статија

(ВИДЕО)НА ПРСТЕНО ПИШЕ СЕВДЕ ИМЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Следна статија

(ВИДЕО) ПРОКЛЕТИ БИЛЕ ШПИУНИ ШТО МИ КЛАДОА ПУСИЈА НА ДРЕНОВСКАТА КЛИСУРА

Најново од Вести