ПОЧНУВА KUMANOVO HANGOUT MUSIC FESTIVAL

Вечерва во Куманово почнува музичкиот фестивал Kumanovo Hangout Music Festival. Организаторите веќе ја објавија програмата за самиот настан. Ќе земаат учество голем број музички имиња од земјата и странство. Се двојат имињата на Васил Хаџиманов бенд, Игор Џамбазов и Гуру Харе, НОКАУТ, ДНК и Ван Гог. Специјални гости на настанот се децата танчери од Dance Team Fusion од Куманово.