| |

ПОЛИЦИЈАТА НАСИЛНО ОДЗЕДЕ И ИЗБРИША ВИДЕО МАТЕРИЈАЛИ НА НОВИНАР ОД СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

Штотоку беше нападнат новинар на слободен печат на протестите за „монструм“ од полициско лице при што насилно му е одземен уредот за снимање и избришани се сите видеоматеријали, пишува на официјалната фејсбук страна на порталот Слободен печат.Слични Објави