| |

ПРИВЕДЕН СКОПЈАНЕЦ КОЈ ЧЛЕНУВАЛ ВО СТРАНСКА ТЕРОРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА

Скопската полиција во вечерните часови на 6 октомври го уапсила 24-годишниот И.Т., врз основа на информации за сторено кривично дело учество во странска војска, полиција, паравоени или параполициски формации.

На 24-годишникот му е определена мерка притвор во траење од 30 дена и бил префрлен во затвор.

Слични Објави