|

Речиси 500.000 жители на Крим останаа без струја поради невремето

Речиси 500.000 жители на Крим останаа без струја поради силното невреме.

Исклучени се 1.185 трафостаници, а без струја се 498 илјади луѓе.

Се работи на обновување на снабдувањето со електрична енергија.

 Слични Објави