|

Ристески: Денеска на Анкетната комисија за Онкологија, Сали со скандалозно признание – Откако чепкав на Онкологија почна политички притисок против мене

Денес на Анкетна комисија за скандалот на УК за Онкологија првиот сведок екс министерот за здравство Беким Сали со скандалозно признание: Откако чепнав во криминалот на Онкологија и сменив директор почна политичкиот притисок кон мене, напиша на социјалните мрежи Петар Ристески, пратеник во Собранието на Република Македонија.

„Одговорност за Онкологија ќе има! Монструмите на кои парите им се поважни од човечките животи, ќе одговараат!“, додаде Петар Ристески.

Слични Објави