РУСКИ ОФИЦЕР Ѝ ПРЕДЛОЖИ БРАК НА СВОЈАТА ЉУБЕНА СО СРЦЕ ОД 16 ТЕНКОВИ

/

Лејтенант од Руската армија, командир во Таманската тенковска дивизија, ѝ предложи брак на својата девојка по многу интересен начин… со срце од тенкови:Претходна статија

ВИДЕО: НАЦРТАЈ МЕ СО ПЕСОК

Следна статија

НЕКА БИДЕ СЕКОЈ ДЕН, ДЕНОТ НА ЉУБОВТА!

Најново од Љубовни приказни