СДК: ЏАФЕРИ НА РАСПИТ ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЗА НЕГОВИОТ ИЗБОР ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ ЛАНИ

Вести Истакнато Македонија

Претседателот на Собранието Талат Џафери денес беше на распит во Обвинителството за организиран криминал и корупција во врска со неговиот избор на 27 април 2017 година, по поднесена кривична пријава од битолско здружение на граѓани.

Целиот напис прочитајте го овде.

Избор: Сакам да кажам