| |

СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНОТО ПРЕТСЕДАТЕЛСТВО НА ДУИ

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети денеска свика седница на Централното претседателство на партијата.

Седницата ќе се оддржи во партиското седиште во Тетово, а треба да се разгледаат предлозите за делегати на четвртиот изборен конгрес, идните партиски тела и идните програмски определби и статутарни промени.

Слични Објави