| |

ШИЛЕГОВ ЗА НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА СКОПЈЕ: А ДОМА ЌЕ КРАСИТЕ ЛИ ЕЛКА?

Во гостувањето на „Само интервју“ на Канал 5, градоначалникот Петре Шилегов потврди дека нема да се откаже од идејата за новогодишно украсување на Скопје за што ќе бидат одвоени 200.000 евра.

На прашањето на новинарот Гоце Михајловски околу тоа, Шилегов со контрапрашање: „ А дома имате ли елка, Ќе ја красите?

Шилегов во продолжение објасни дека поради пандемијата со коронавирусот потребна е малку радост со оглед на тоа што, особено на децата им е ускратено детството, училиштата.Слични Објави