СЛУШНЕТЕ ГИ ПОРАКИТЕ НА ЕМРАХ ЈУСУФОСКИ- МОМЧЕ КОЕ ГОВОРИ 7 ЈАЗИЦИ И СВОЈАТА КРЕАТИВНОСТ ЈА СПОДЕЛУВА НА ИНТЕРНЕТ

///

Тинејџерот Емрах Јусуфоски е еден од ретките кој може да се изрази на седум јазици, и кој ги споделува својата креативност и своите идеи на два блогови. Што има да порача Емрах?

Извор: РСЕПретходна статија

5 ПРОБЛЕМИ ШТО МОЖАТ ДА ВИ ГИ ДОНЕСАТ ЕНЕРГЕТСКИТЕ ПИЈАЛОЦИ

Следна статија

РАЗГОВОР СО И ЗА ЅИДОВИТЕ – ЗА МАКЕДОНСКО-БЛГАРСКИА В’ПРОС

Најново од Вести