| |

СОЛЗА ГРЧЕВА : СО КОГО ЌЕ ИМАМЕ ВОЈНА АКО НЕ ПОМИНЕ РЕФЕРЕНДУМОТ, ДРЖАВНИК СЕКОГАШ ИМА ПОВЕЌЕ ПЛАНОВИ

Солза Грчева претседателка на политичката партија Глас за Македонија во своето гостување во емисијата Отворено студио на Алфа телевизија го постави прашањето, доколку не помине референдумот со кого ќе имаме војна, кој е тој што ќе не нападне и зошто. Државникот секогаш мора да има повеќе планови, не може вистински државник да сведе се само на еден план и опција, вистинскиот државник секогаш има повеќе планови и опции за водење на државата во кризни времиња.

Слични Објави