СПАСОВСКИ: ИМАМЕ СОЗНАНИЈА ДЕКА МИЈАЛКОВ Е ВО ДРЖАВАТА

На прашање дали МВР знае каде се наоѓа во моментов Сашо Мијалков, министерот Оливер Спасовски одговори дека според сознанијата, екс директорот на УБК е во државата.

loading...

„Според сите сознанија и истрагата досега, сметаме дека Мијалков сѐ уште е во државата и ние интензивно работиме да го пронајдеме и да го изнесеме пред лицето на правдата“, рече Спасовски.


loading...