Средба на Реџепи со Драгнев од бугарска амбасада-Коридорот 8 во фокусот

Денес  заменик Министерот за транспорт и врски Беким Реџепи да се сретна со економскиот советник Красемир Драгнев од Aмбасадата на Република Бугарија во Северна Македонија.

На состанокот, се разговарало за капитални проекти што ги спроведува Министерството за транспорт и врски, со посебен акцент на Коридорот 8 и гасификација на земјата, како и други инфраструктурни проекти што се спроведуваат во нашата земја.

На средбата се разменија мислења и искуства на двете земји.Извор: Zoom. mk

Претходна статија

Груевски: Заев ќе спасува Авганистанци од Талибанци, а направи талибанско праводуство

Следна статија

Вработените во градинките и докторите на онлајн средба за важноста на вакцините против Ковид-19

Најново од Вести