|

Груевски: Заев ќе спасува Авганистанци од Талибанци, а направи талибанско праводуство

Поранешниот премиер, а сега бегалец Никола Груевски се огласи преку социјалните мрежи, се разбира со нови критики на адреса на премиерот Зоран Заев. Овој пат за одлуката нашата држава да прифати бегалци од Авганистан.Слични Објави