СТЕФОСКА: ОВОЈ ДОГОВОР Е МОДЕЛ КАКО ЕДЕН КОМПЛИЦИРАН СПОР СЕ РЕШАВА ПРЕКУ КОМПРОМИС

//

Јас сум Македонка по две основи. Живеам во Република Македонија и припаѓам на македонскиот народ…Претходна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ЗАЕВ ДОДЕКА ГО МЕНУВА ИМЕТО ЈА ЗАДОЛЖИ ДРЖАВАТА ЗА НОВИ 7.1 МИЛИОН ЕВРА СО КАМАТА ОД 3.2 МИЛИОНИ ЕВРА

Следна статија

СДСМ: СЕ ВРАЌААТ ДОЛГОВИТЕ ОД КРИМИНАЛНОТО ВЛАДЕЕЊЕ НА ВМРО-ДПМНЕ, ВЛАДАТА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ ОДГОВОРНО УПРАВУВА СО ЈАВНИТЕ ФИНАНСИИ

Најново од Вести