ТОП 5 НАЈСКАПИ ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ ВО СВЕТОТ!

Сите жени сакаат чевли! Може да има исклучоци, но ќе признаеме дека е волшебно чувството кога чевлите не повикуваат од прозорецот да ги пробаме и да прошетаме во нив барем еднаш. Чевлите се важен дел од стилот и невозможно е да не ги сакате. Денес ви ги претставуваме најскапите чевли во светот што ги имаат само неколку жени во својата колекција.

Во продолжение погледнете ги кои се топ 5 најскапите чевли на светот.

Кои чевли ви се допаѓаат најмногу?