УХМР: ВО ПОНИСКИТЕ И НАСЕЛЕНИ МЕСТА НЕ ОЧЕКУВАМЕ СНЕГ

Во вечерните часови врнежите ќе престануваат, од утре се очекува стабилизација, а среда повторно дождови и да одредени места поројни. Во пониските, населени места, за сега не се очекуваат врнежи од снег поради високите температури периодов – вели Костадинка Арсовска од УХМР.

loading...

Најавата за дождови деновиве дава утеха дека луѓето ќе дишат почист воздух. Но иако денешните бројки на ПМ 10  честички радуваат, до вчера истите беа алармантни.


loading...