| |

УМС ВМРО ДПМНЕ: ВИ ОСТАВАМЕ ЦВЕЌИЊА ГРАТИС, ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ

До: Зоран Заев, премиер на Република Македонија,

Премиере Заев, бидејќи сте огромен љубител на цвеќиња, не штедејќи пари кога станува збор за цвеќе, давате дури и 670 илјади евра од парите на  граѓаните за набавка, ние УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ви ги даваме овие цвеќиња гратис. Земете ги и заштедете некој денар од парите на граѓаните.

Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ

Слични Објави