УСАИД одбележа 25 години од работата во Македонија

//

Американската агенција за меѓународен развој во Македонија, УСАИД, годинава ја одбележува 25 – годишнината од работата во Македонија. Во рамките на изминатиот четвртина век, УСАИД, во партнерство со македонските граѓани, македонските институции, компании, здруженија и организации, посвети значително внимание и обезбеди поддршка за да го подобри квалитетот на животот во нашата земја преку различни проекти, допирајќи речиси до сите сегменти од општественото живеење… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

А. Ковачев: Владата и Црквата се должни да и помогнат на Македонија

Следна статија

Од вторник почнува Кино утро во Кинотеката на Македонија

Најново од Вести