|

(Видео) Бугарскиот авион пред да полета кон Скопје за прв пат од долго време

Ексклузивни кадри од авионот на компанијата „Гуливер“ минути пред да полета од аеродромот во Софија. Во 09.40 часот денеска авионот од Софија ќе слета во Скопје со што ќе се реализира првиот лет на таа релацијата од долго време.

Министрите за транспорт и врски на Бугарија и РС Македонија Николај С’бев и Благој Бочварски минути пред да се качат на авионот.

Слични Објави