(ВИДЕО) ЏАМБАСКИ: КОЛКУ ПОВЕЌЕ ЛАЖЕТЕ ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ВИСТИНАТА ЌЕ СЈАЕ

Европратеникот Ангел Џамбаски од редовите на ВМРО објави спот на својот Фејсбук профил во којшто вели дека не може да се живее во 21 век без да се признае 20 век.

„Колку повеќе лажете толку повеќе вистината ќе сјае. Колку похистирично ја мразите Софија, толку побугарски ви станува Охрид. Колку посилно ги кажувате вашите лаги, толку побрз и поужасен ќе биде вашиот крај, вели Џамбаски во видеото.

loading...loading...