| |

ВИДЕО: ЕДЕН ОД ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ГО НАРЕЧЕ ЗАЕВ ЦИГАН И ГО ПОВИКА ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ СИТЕ АМЕРИКАНЦИ

Еден од демонтрантите пред Собрание поради кои е блокиран сообраќајот во центарот на градот, понесен од емоциите почна со клетви, пцовки и навреди да го искажува својот револт од Договорот со Грција. Дел од останатите демонстранти му направија забелешка за речникот, но што и да напишеме за изјавата на овој човек ќе биде малку затоа погледнете го видеото:

Слични Објави